exit menu bresser

Checklist voor je verhuizing!

Verhuizen doe je niet elke dag, nadat alles is geregeld met het verhuisbedrijf begint langzamerhand de voorbereiding. Om een verhuizing soepel en snel te laten verlopen is een goede voorbereiding het halve werk! Daarom is het verstandig om een checklist op te stellen.

Een checklist hoe kom je er aan?

De meeste verhuisbedrijven hebben een checklist en geven deze mee aan de klant. Bij de Bresser verhuizingen geven wij onze klanten altijd een checklist mee. Op deze manier bieden we de klant al een stukje rust en kunnen zij rustig de checklist afwerken voordat de verhuizing begint.

De Bresser is een Erkende Verhuizer, dat is een keurmerk waarbij je aan specifieke eisen moet voldoen. Wij denken daarom altijd met je mee. Niet alleen van A naar B maar écht van A tot Z.

Check de checklist!

Bekijk snel onze checklist voor de beste voorbereiding! Deze is gemaakt door de Organisatie voor Erkende Verhuizers, de brancheorganisatie voor de verhuisbranche die met onder andere haar keurmerk Erkende Verhuizers en vakopleidingen bouwt aan de kwaliteit van verhuizingen in Nederland.

Klik hier om hem te downloaden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kan ons mailen naar  info@bresserbackup.webinet.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in met een van onze taxateurs. 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte