exit menu bresser

Verhuizen van/naar Zwitserland

Uit onderzoek is gebleken dat Zwitserland een van de beste landen is om te wonen in de wereld. Het land heeft een gunstig belastingklimaat, lage criminaliteit en een goede welvaart. Het is daarom helemaal niet raar dat wij bijna dagelijks aanvragen krijgen voor verhuizingen naar Zwisterland. De Bresser is wekelijks door heel Zwitserland te vinden met onze eigen routes.

Europa

Doordat wij al jaren verhuizingen naar en van Zwitserland verzorgen hebben wij inmiddels de nodigde ervaring opgebouwd betreffende verhuizingen naar en van Zwitserland. Dit is met name belangrijk door het feit dat Zwitserland niet aangesloten is bij de EU. Voor landen buiten de EU zijn er verschillende regels m.b.t. het in- en uitvoeren van spullen. Door onze ervaring zijn wij volledig op de hoogte van deze regels en kunnen door een gesprek met u de problemen aan de grens gemakkelijk voorkomen. 

Uw verhuizing snel geregeld

De medewerkers van De Bresser zullen er alles aan doen om te zorgen dat uw inboedel netjes en veilig aankomt bij uw nieuwe woning. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe woning gereed maken door onze aansluiting bij wereldwijde erkende verhuisorganisaties. Het is mogelijk om uw verhuizing met een gerust hart uit te voeren en ons het tot in de kleine details te laten verzorgen. 

Wekelijks zijn wij met onze routes in Zwitserland en kunnen uw verhuizing of groupage zending van of naar Zwitserland verzorgen.
Wilt u dat er iemand bij u langs komt voor een persoonlijk gesprek en offerte of video survey?

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte