exit menu bresser

Verhuizen van/naar
Duitsland

Duitsland staat bekend om bratwurst en bier, maar het land heeft zoveel meer te bieden. Een sterke economie, vriendelijk inwoners en een sterk op nederland lijkende mentaliteit. U zult zich hier snel thuis voelen.

Duitsland

De Bresser komt al jarenlang overal door Duitsland met onze routes. Door deze jaren zijn er samenwerkingen ontstaan met meerdere verhuisbedrijven in Duitsland. Door middel van deze contacten kunnen wij op een snelle, betrouwbare en veilige manier uw inboedel verhuizen met de kwaliteit die u van De Breseser gewent bent. Ook in Duitsland zullen wij van De Bresser het verhuistraject volledig begeleiden zodat al uw eigendommen verzorgd naar uw nieuwe woning worden verhuist.

Full service

Daarnaast bieden wij ook op locatie in Duitsland aan om te helpen met het gereed maken van uw nieuwe woning door onze aansluiting bij wereldwijde erkende verhuisorganisaties. Dus of het nu Nederland of Duitsland is, De Bresser zal uw verhuizing tot in de kleine details verzorgen.

Snel geregeld

Wij hebben wekelijks onze routes door heel Duitsland lopen en kunnen voor u dus altijd groupage of completen verhuizingen van of naar Duitsland verzorgen. Wekelijks dus verhuizen naar München, Berlijn, Hannover, Frankfurt, Köln en overig!

Wilt u dat er iemand bij u langs komt voor een persoonlijk gesprek en offerte of video survey? Maak dan hier een afspraak. 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte