exit menu bresser

De Bresser Verhuizingen

Een verhuizing is een hele gebeurtenis voor u en uw familie. Vaak levert verhuizen veel stress op maar wij kunnen alle zorgen voor u uit handen nemen. De Bresser is aangesloten bij de (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit bekend dat u kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundige uitgevoerde, verantwoorde en zorgeloze verhuizing.

Om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van wat u te wachten staat geeft De Bresser u graag een zo uitgebreide en volledig mogelijke offerte. Lees hieronder hoe De Bresser te werk gaat.

Stap 1

Intake / Offerte

De Bresser biedt drie mogelijkheden. Zo kunt u kiezen om telefonisch de verhuizing door te nemen, u bespreekt samen met onze adviseur wat er allemaal mee verhuisd moet worden. Vervolgens schatten onze ervaren adviseurs in wat de omvang is van de door u gewenste verhuizing en geven zij u op die manier een prijs per uur.

De tweede optie is om, door middel van een videocall, ons een rondleiding te geven. Op deze manier kunnen wij zien wat er allemaal verhuisd moet worden, waarna wij een gedetailleerdere offerte samenstellen.

De voorkeur van De Bresser gaat echter uit naar de derde optie. Dit houdt in dat wij een gespecialiseerde adviseur bij u langskomt. Deze adviseur heeft jaren verhuiservaring en kan u op de hoogte stellen van alles wat er moet gebeuren zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op deze manier kunnen wij u een exacte aanbieding offreren. 

Stap 2

Dozen inpakken

De volgende stap in het verhuizen is het inpakken van uw spullen. U kunt dit natuurlijk zelf doen maar wij van De Bresser Erkende Verhuizer bieden de mogelijkheid aan om ook dit te faciliteren. Mocht u ervoor kiezen om uw spullen zelf in te pakken, dan kunt u dit van tevoren aangeven. Wij bezorgen dan graag het benodigde inpakmateriaal bij u thuis.

Stap 3

Laatste controle

Een paar dagen voor de verhuizing komt er altijd nog iemand op locatie. Wij nemen alles nog even kort met u door en blijkt er nog iets te moeten gebeuren, dan kunnen wij hierop snel anticiperen. Op deze manier kan De Bresser ervoor zorgen dat op de dag van verhuizing alles soepel verloopt en dat zowel u als wij niet voor verrassingen komen te staan. 

Stap 4

Verhuizen

De dag voor uw verhuizing wordt u opgebeld door onze binnendienst om de tijdstippen te bevestigen. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat alles soepel verloopt zodat u later op die dag met een gerust hart in uw nieuwe woning kunt zitten of dat uw inboedel veilig in onze opslag staat.

Stap 5

Nazorg

Het grootste deel van de verhuizing zit erop en u kunt gaan beginnen met uitpakken. Ook hierin geeft De Bresser u de mogelijkheid om dit zelf te doen of over te laten aan onze specialisten. Kiest u ervoor om uw spullen zelf uit te pakken dan kunt u hier rustig uw tijd voor nemen. Als u helemaal klaar bent met uitpakken dan kunt u ons bellen om het inpakmateriaal op te komen halen. Ook voor vragen en/of opmerkingen na de verhuizing kunt u altijd bij ons terecht. 

De Bresser- Top Movers- Erkende Verhuizers 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte