exit menu bresser

Particuliere verhuizing

Verhuizen is voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis. U gaat uw vertrouwde omgeving achterlaten en gaat een nieuw avontuur tegemoet. Er moeten naast de fysieke verhuizing natuurlijk ook een hoop andere zaken geregeld worden. Wij kunnen niet overal bij helpen maar het fysieke gedeelte nemen wij u graag uit handen.

Wij van De Bresser zullen er alles aan doen om het verhuizen voor u zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Heeft u vragen over uw geplande verhuizing omtrent Covid-19? Of wilt u meer weten over hoe wij op dit moment te werk gaan? Lees hier alles over onze aanpak tijdens het corona virus. 

Ervaring

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit waarbij 90% van onze klanten ons beoordeeld een gemiddeld cijfer van 9,1! Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring wat ons te doen staat. Het traject wordt met u vooraf tot in detail doorgenomen zodat zowel u als wij niet voor verrassingen komen te staan. 

Handymanservice

Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een "handyman" beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. 

Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering. 

Hulp nodig bij een particuliere verhuizing?

Een verhuizing gaat u niet in de koude kleren zitten. Naast dat u uw oude huis volledig moet leegruimen, moet uw nieuwe huis weer op orde worden gemaakt. Het in- en uitpakken van de dozen kost veel tijd. Om nog maar te zwijgen over klussen zoals apparatuur aansluiten, meubels weer in elkaar zetten en het huis inrichten. Nu kunt u natuurlijk een aantal weken vrij nemen om alles rond te maken of de hulp van vrienden en familieleden inschakelen. In de praktijk blijkt het echter best lastig te zijn om dit te regelen. Het inhuren van een verhuisbedrijf kan om deze redenen een interessant alternatief zijn. Bent u op zoek naar een erkend en professioneel verhuisbedrijf dat graag helpt bij een particuliere verhuizing? Maak dan kennis met de ervaren, erkende, enthousiaste én handige verhuizers uit het team van De Bresser. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos van A naar B verhuist.

Persoonlijk gesprek

Verhuisplannen? Bel ons, dan maken we een vrijblijvende afspraak. U geeft tijdens dit gesprek precies aan wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos en volgens een strakke planning gaat verlopen.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte