exit menu bresser

Zakelijke verhuizing

Niets is zo vervelend als het staken van uw operationele activiteiten vanwege een verhuizing. Samen met De Bresser zorgt u, door middel van een strakke tijdsplanning, dat u uw activiteiten zo snel mogelijk weer kan hervatten.

 

Projectverhuizer

Met jaarlijks meer dan 100 bedrijfs- school- en zorgverhuizingen van meer dan 100 m3 zijn wij ook uw projectverhuizer. Tevens verzorgen wij extra diensten voor de zakelijke markt zoals archiefopslag en beheer. Ook kunt u bij ons terrecht voor raamcontracten voor personeelverhuizingen en Handyman services.

Wij hebben gekwalificeerde projectleiders en handymans in dienst die elk complex traject, zoals een interne verhuizingperfect kunnen begeleiden van het begin tot het eind.

Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfsverhuizing is veel meer dan enkel het verhuizen van spullen van A naar B. Onze zakelijke dienstverlening gaat verder dan dat. Wij kunnen bijvoorbeeld ook optreden als partner voor uw overige facilitaire zaken zoals: 

  • Raamcontracten voor uw personeelsverhuizingen;
  • Handyman services;
  • Archiefopslag en beheer.

Onze adviseur komt graag bij u langs om onze mogelijkheden en uw wensen te bespreken. 

De Verfrissende service

Extra te boeken voor bedrijven

In deze tijden is hygiëne belangrijker dan ooit. Daarom komt De Bresser met De Verfrissende service.

  • Desinfectie: De Bresser biedt de mogelijkheid om tegen zeer lage kosten uw werkplekken, overige ruimtes en contactpunten te desinfecteren. Dit doen we doormiddel van elektro statische reiniging met desinfectie middel. Deze reiniging kunnen we dagelijks, wekelijks of maandelijks verzorgen. 
  • Opkoop/opslag: Wanneer er meubilair overtollig is geworden, bieden wij de mogelijkheid aan om deze voor u op te kopen tegen eerlijke prijzen. Heeft u meubilair wat tijdelijk overtollig is? Dan kunt u er voor kiezen om deze bij ons op 1 locatie op te slaan. De meubels worden geregistreerd middels een online opslag portal welke u kunt raadplegen, maar waar u ook bestellingen kan plaatsen.
  • Diepte reiniging bureaustoelen: Nu de bemanning op kantoor minimaal is kunt u er voor kiezen om de bureaustoelen van een diepte reiniging te voorzien. 
  • Vloer onderhoud: De Bresser biedt ook de mogelijkheid om uw vloer onderhoud te geven. Alle soorten vloeren kunnen wij in perfect staat brengen doormiddel van onze professionele reinigingsservice. 

Interesse of benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Mail dan naar info@bresserbackup.webinet.nl.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte