exit menu bresser

Verhuizen van/naar Frankrijk

Het land van wijn, stokbroden en kaas maar ook het land van zon, rust en prettig wonen. Ieder jaar emigreren vele Nederlanders vanuit en naar Frankijk. Hierdoor is De Bresser ook erg bekend in Frankrijk. Plaatsen zoals Lyon, Bordeaux ,Montpellier en Parijs zijn voor ons niet onbekend. Gemiddeld rijden er per week met 3 eigen wagens door heel Frankrijk. Flexibilteit, kwaliteit en ervaring zijn een aantal kenmerken waarmee De Bresser zich mee onderscheidt. Zo bieden wij complete verhuizingen maar ook groupage zendingen aan.

Full service

De werknemers van De Bresser zullen er alles aan doen om te zorgen dat uw inboedel netjes en veilig aankomt bij uw nieuwe woning. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe woning gereed maken door onze aansluiting bij wereldwijde erkende verhuisorganisaties. Het is mogelijk om uw verhuizing met een gerust hart uit te voeren en ons het tot in de kleine details te laten verzorgen. 

Frankrijk (deel)verhuizing, snel geregeld

Onze routers rijden minstens drie keer per week in Frankrijk voor zowel verhuizingen als meubeltransporten. Daarnaast hebben wij ook de optie om te verhuizen voor de Côte d'Azur waar wij ook minstens één keer per week komen met onze eigen routes. 

Wilt u dat er iemand bij u langs komt voor een persoonlijk gesprek en offerte of video survey?

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte