exit menu bresser

Ons bedrijf bestaat al bijna 100 jaar. We zijn in 1923 als vervoersbedrijf begonnen met paard en wagen en hebben ons in de jaren daarna ontwikkeld tot een professionele organisatie met diverse specialismen. De Bresser B.V. is lid van Erkende Verhuizers en Top Movers Nederland. Lees hier meer over Top Movers.

De rode draad in onze complete dienstverlening is dat we altijd gaan voor 100% tevreden klanten. Daarom is bij ons altijd afspraak = afspraak en staat eerlijkheid voorop. We zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie en blijven onszelf verbeteren.

Organisatie

De Bresser wordt geleid door Tomas en Ineke Brands. Tomas heeft in 2011 de aandelen van de 3e generatie van familie de Bresser overgenomen. Samen zorgen Ineke en Tomas ervoor dat de persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel staan! Tomas in de rol van Algemeen Directeur en Ineke speelt een belangrijke rol bij de binnendienst.

Verhuizingen

De Bresser Verhuizingen BV - Topmovers & Erkende Verhuizers Oisterwijk is ontstaan doordat de zonen Jan en Nico de Bresser in 1983 het bedrijf van hun vader Jan de Bresser hebben overgenomen. Jan de Bresser was een verhuis- en transportbedrijf dat was opgericht door Cis de Bresser in 1923, toentertijd gevestigd aan de Joh. Lenartzstraat te Oisterwijk. Tegenwoordig zitten wij gehuisvest aan de Schijfstraat 13 te Oisterwijk. Dit is parallel aan het spoor, tegenover het station. 

De Bresser is Erkende Verhuizer. Dit betekent dat u kiest voor een betrouwbaar verhuisbedrijf. Iedere Erkende Verhuizer voldoet namelijk aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Zo bent u zeker dat al onze medewerkers vakbekwaam zijn zodat uw spullen verantwoord verhuisd worden. Denk hierbij aan aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu. Lees hier meer over Erkende Verhuizers.

Opslag

Onze geconditioneerde opslag hallen zijn gevestigd in Oisterwijk, Tilburg en Breda. In totaal 250 zeecontainers verwarmd en binnen beveiligd met een variatie van 8 m3, 16 m3 tot 33 m3 inhoud bestemd voor inboedelopslag. Tilburg heeft een zeer moderne, verwarmde en elektronisch beveiligde hal waar maar liefst 150 zeecontainers van 33 m3 tot 45 m3 inhoud binnen kunnen staan. We beschikken in Breda over een verwarmde en elektronisch beveiligde hal waar we zo´n 30 zeecontainers van 33 m3 inhoud binnen kunnen plaatsen.

Meubeltransport

Al decennialang verzorgen wij voor verschillende partijen het vervoer voor hun kwetsbare producten.

Ons specialisme is vervoer en handling van (on)verpakte meubels. Wij leveren alleen Business to Business.  Naast transport in Nederland zijn onze vrachtwagens ook wekelijks te vinden in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte