exit menu bresser

Doe-het-zelf opslag

U gaat verhuizen maar heeft nog geen nieuwe woning of u gaat verbouwen maar de meubels staan in de weg. U wil u meubels dus ergens voor een (on)bepaalde tijd opslaan. De Bresser heeft hier de ideale mogelijkheid voor. In onze beveiligde geconditioneerde hallen staat u inboedel veilig tot het moment dat u het weer nodig heeft.

Zelf container laden

Het kan natuurlijk zijn dat u liever alles zelf doet en alleen maar een plek voor opslag nodig heeft. Ook hierin kan De Bresser u tegemoet komen. Wij bieden u dan twee mogelijkheden aan. De eerste mogelijkheid is dat wij een container voor u woning neerzetten. Deze container laadt u dan zelf vol met uw familie, kennissen en vrienden. Op het moment dat de container geladen is belt u op naar onze binnendienst en zorgen wij ervoor dat de container opgehaald wordt en veilig wordt opgeslagen.

De tweede optie is dat u op 1 van onze vestigingen zelf een container laadt welke daarna in de opslag geplaatst wordt.

Self storage

U kunt bij ons een kleine container huren die ten alle tijden voor u toegankelijk is. U kunt deze zelf laden / lossen of dit aan ons uit handen geven.

 

 

Lossen opslag

Wanneer u klaar bent om de spullen weer te ontvangen neemt u gewoon contact op met de binnendienst en wordt er zo snel mogelijk een afspraak gepland voor het lossen. Ook dan komt een chauffeur van De Bresser de container voor de deur afzetten en kunt u hem zelf leeghalen. Wanneer de container leeg is komen wij hem weer ophalen.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte