exit menu bresser

Internationaal transport

De Bresser is ook uw partner voor internationaal transport. Inmiddels hebben verschillende relaties hun producten, bestemd voor internationaal transport, al toevertrouwd aan De Bresser. Onze vrachtwagens zijn wekelijks te vinden in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk! Maar ook voor orders verder weg zijn wij uw partner!

De Bresser: internationale meubeltransport

Heeft u een internationale verhuizing op de planning staan? Of heeft u meubels verkocht aan een klant in het buitenland? Maak dan kennis met De Bresser. Wij zijn een professioneel en zeer ervaren verhuisbedrijf. Naast dat wij ruim 100 jaar ervaring hebben met het vervoeren van meubels, kennen wij de routes in Europa op ons duimpje. Wij zorgen er dan ook voor dat uw meubels veilig en snel op hun eindbestemming aankomen. Dankzij onze moderne software kunt u de logistiek aansturen en beheren. Zo houdt u de touwtjes in handen, ook als uw meubels inmiddels al aan de andere kant van Europa zijn aangekomen!

Meubeltransport, meubels in- en uitpakken, monteren

Bij De Bresser snappen we dat meubeltransport – zeker buiten de Benelux – best even spannend kan zijn. Zo heeft u tijdens een verhuizing al genoeg aan uw hoofd of bent u wellicht niet zelf aanwezig als de meubels worden geleverd op de eindbestemming. Wij bieden u daarom een handige full-service waarbij we de meubels niet alleen vervoeren, maar ook in- en uitpakken én monteren. Ook het inpakmateriaal zullen wij weer netjes voor u meenemen. Deze optie is ideaal tijdens een internationale verhuizing of als u uw klanten een volledige service wilt bieden. Onze ervaren en enthousiaste medewerkers staan garant voor een perfecte uitvoering én tevreden klanten.

We rijden met ons transport door geheel Europa. Onze specialiteit is het full-service leveren van meubilair op alle plekken in Europa. Met onze jaren lange ervaring op het gebied van internationaal transport is De Bresser volledig op de hoogte van douane formaliteiten. Hierdoor kunnen wij er dus voor zorgen dat uw product zonder problemen de grens over kunnen. Van complete vrachten tot groupagevervoer, bij De Bresser is het in goede handen.

Offerte voor meubel transport

Wilt u een offerte voor meubel transport aanvragen? Neem dan contact met ons op. Via een videogesprek bespreken we de belangrijkste zaken en bekijken wij uw meubels. Vervolgens zullen wij een offerte op maat samenstellen voor u. Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen of een face-to-face gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord. De Bresser is bereikbaar per e-mail, het online contactformulier, de chat of per telefoon. 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte