exit menu bresser

Wil u tijdelijk uw inboedel opslaan? Bij De Bresser kunt u voor een korte of langere periode uw inboedel opslaan in onze geconditioneerde hallen te Tilburg, Breda of Oisterwijk. Zo staat uw inboedel bij ons elektronisch beveiligd, volledig vochtvrij en op kamertemperatuur opgeslagen.

Inboedelopslag laden door de Bresser

Bij de mogelijkheid inboedelopslag pakt u zelf de nodige kleine spullen in. Op de dag van de verhuizing komt De Bresser de container voor u inladen. U hoeft zelf niks meer te doen. Onze verhuizers hebben al jaren lang ervaring met het inpakken van containers en zullen er alles aan doe om te zorgen dat uw spullen in dezelfde staat uit de container komen als dat ze erin zijn gegaan. Op de dag van de verhuizing zullen de verhuizers de benodigde materialen bij zich hebben om al u spullen goed te verpakken en veilig te vervoeren. 

Inboedelopslag lossen

Op het moment dat u de inboedel terug wil hebben geeft u gewoon een seintje, mocht de datum voor het lossen nog niet afgesproken zijn. Dan plannen wij een afspraak in om de container zo snel mogelijk te komen lossen.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte