exit menu bresser

Speciaal voor senioren en mensen die extra zorg nodig hebben, biedt De Bresser deze verhuisdienst aan.

Deze service houdt in dat wij de volledige verhuizing uithanden nemen. Samen bereiden we alles rustig voor en komen wij uw spullen inpakken, vervoeren, uitpakken, aansluiten en installeren in uw nieuwe woning.

Samenwerking Ontzorgd Verhuizen

Samen met Ontzorgd Verhuizen biedt De Bresser meerdere 'zorg' diensten aan, namelijk: seniorenverhuizingen, zorgverhuizingen, leegruimen na overlijden en bewonersverhuizingen. 

Ontzorgd Verhuizen is een verhuisbedrijf welke gespecialiseerd is in seniorenverhuizingen. Daarnaast heeft De Bresser meer dan 100 jaar verhuiservaring en hebben onze medewerkers een speciale zorgopleiding gevolgd, zodat wij precies weten welk zorg vereist is.

Meer dan alleen verhuizen

Voor de verhuizing vindt een rustige intake plaats. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Wij helpen u in grote lijnen bij het uitzoeken van uw huisraad en zorgen ervoor dat overtollige spullen een bestemming krijgen. Eindeloos gesjouw en geregel blijft uw familie bespaard.

Onze verhuisservice is zeer uitgebreid en u kiest zelf waar u wel of geen gebruik van wilt maken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook meubels monteren, vloerbedekking verwijderen, kasten inrichten, adreswijzgingen doorgeven etc.. 

Thebe Extra

Beter zorgen voor jezelf en voor elkaar, dat is wat de leden van Ledenvereniging Thebe Extra erg belangrijk vinden. Dat is wat wij doen. We bieden zelf geen zorg, maar ondersteunen onze leden, van jong tot oud, op allerlei manieren. Bijvoorbeeld met informatie, persoonlijk advies, activiteiten, cursussen en diverse diensten op het gebied van welzijn, wonen en gezondheid. Leden krijgen bovendien leuke kortingen op heel veel diensten en producten waaronder dus ook op verhuizingen via De Bresser. Klik hier voor meer informatie over Thebe Extra

 

 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte