exit menu bresser

Internationale verhuizing

De Bresser is met zijn moderne wagenpark, ervaren eigen verhuizers en vaste Europese routes uw verhuizer voor internationale verhuizingen.

Wekelijks komen wij in heel de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Naast deze vaste routes kunnen wij ook overal ter wereld helpen met uw verhuizing.

Verhuizen Europa

Elke (internationale) verhuizing is anders en wij willen u vooraf zo goed mogelijk inlichten. Doordat u binnen of buiten europa woont kunnen we door middel van een video survey op afstand met u meekijken om zo een passende offerte op te stellen. Deze offerte is op maat gemaakt aan de hand van uw spullen en wensen. 

Verhuizen buiten Europa

Kruist uw verhuizing de internationale grenzen van de EU, dan helpt onze customs afdeling u graag met alle formaliteiten. Zo regelt De Bresser alle douane papieren omtrent de invoer van en de uitvoer naar landen buiten de EU. U kunt ons inhuren voor complete verhuizingen, groupage zendingen of nieuwe producten.

Kleine of deelverhuizingen

Mocht u kleinere of deelverhuizingen hebben naar bestemmingen binnen Europa of misschien zelfs overzee, bijvoorbeeld de inrichting van één kantoor of slechts enkele meubelstukken? Dan kunt u ook bij ons terecht! Via het samenwerkingsverband met Topmovers is groupage mogelijk (combineren van deelvrachten), hierdoor kunnen we snel en flexibel werken en kan de prijs voor het transport gunstig blijven. 
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze kennis en expertises perfect afstemmen op vrijwel iedere verhuis- en transportvraag, zowel in Europa als daarbuiten.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte