exit menu bresser

De populairste reden om te verhuizen!

De populairste redenen om te verhuizen zijn als volgt; Huwelijk of samenwonen, groter wonen, dichterbij werk en scheidingen of een relatiebreuk. Zoals je leest zijn het over het algemeen allemaal leuke redenen om te gaan verhuizen, alleen scheidingen zijn natuurlijk helaas niet te voorkomen. Om een verhuizing zo soepel en stress vrij te laten verlopen is het verstandig om een Erkende Verhuizer bij je verhuizing te betrekken. Het is natuurlijk erg belangrijk dat er veilig en verantwoord met uw inboedel wordt omgegaan.

Huwelijk of samenwonen

Dit is een superleuk moment voor jullie beide, jij en je partner gaan samenwonen in jullie eigen huis. Hierbij komt veel kijken, echter nemen jullie je eigen spullen mee, maar veel zal nog aangeschaft moeten gaan worden. Het is echt tof om jullie eigen plekje te gaan samenstellen. Jullie nemen vanuit het oude huis natuurlijk ook spullen mee. Dit kan oplopen van grote stukken tot je gehele kledingkast. Daarom is het slim om een adviseur langs te laten komen op beide locaties. Dan kan de adviseur inventariseren hoeveel m3 er bij het ene huis meegaat en inventariseren hoeveel er bij je partners huis mee gaat. Hier rolt een vrijblijvende offerte op maat uit. Mochten jullie nu niet zo handig zijn met het monteren en demonteren van (nieuwe) grote stukken, dan is het altijd mogelijk om een handyman services in te schakelen. Deze dienst kan ook meegenomen worden in de offerte op maat.

Groter wonen

Wauw, jullie zijn toegekomen aan de volgende fase, verhuizen naar een grotere woning! In de jaren hebben jullie een tal van spullen verzameld. Veel gaat mee naar jullie nieuwe woning, maar een aantal spullen zullen ook achterblijven. Zoek eerst goed uit wat wel en niet meegaat. Daarna is het verstandig om een adviseur langs te sturen en samen een ronde te lopen door jullie woning. De adviseur inventariseert hoeveel m3 er mee verhuisd moet worden. Op basis daarvan volgt een vrijblijvende offerte op maat. Vraag ook eens naar de aanvullende opties, een verhuisbedrijf biedt vaak meerdere services aan. Zo kan je alles uit handen geven en is verhuisstress niet aan de orde!

Dichterbij werk

Jaren heb je uren heen en weer gereden naar je werk. Dat kost toch wel veel tijd en energie, uiteindelijk ben je tot de conclusie gekomen dat je toch liever dichter bij je werk gaat wonen. Hierbij moet je, je oude vertrouwde omgeving loslaten en open staan voor een nieuwe stad en nieuwe buurt. Omdat het niet niks is zo een gehele verhuizing is het verstandig om een Erkende Verhuizer een offerte op maat te laten maken zodat je in kan zien wat de kosten zijn en of je dit wellicht wilt uitbesteden. Er kan een afspraak gemaakt worden met een adviseur, die gaat kijken hoeveel m3 er meeverhuist moet worden naar je nieuwe woonplaats. Ook heeft een adviseur vaak interessante tips hoe je snel een beetje kan integreren in je nieuwe wijk!

Scheidingen of een relatiebreuk

Helaas horen scheidingen en relatiebreuken ook bij het leven. Soms kan het niet anders en slaan jullie beide jullie eigen weg in. Wel moet jullie inboedel verdeeld worden. Wie neemt wat mee? Dit moeten jullie samen eerst gaan uitzoeken. Vervolgens is het slim om een adviseur bij het verhuisproces te betrekken. Een adviseur kan bekijken hoeveel m3 er verhuist moet worden. Mocht een van jullie nog geen nieuw onderkomen hebben dan is het ook mogelijk om je inboedel (tijdelijk) op te slaan. Overleg goed met je adviseur over de mogelijkheden, dit kan veel stress wegnemen tijdens deze moeilijke periode.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kan ons mailen naar info@bresserbackup.webinet.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in met een van onze taxateurs.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte