exit menu bresser

Tips om uw nieuwe buurt te verkennen

Binnenkort verhuizen naar een andere woonomgeving? Met deze handige tips van de Bresser kunt u uw nieuwe buurt optimaal verkennen!

Een verhuizing is altijd interessant, maar kan soms ook een beetje spannend zijn. De huidige leefomgeving is bekend en vertrouwd, maar die nieuwe plek hoeft dat niet per se te zijn. Voor iedereen die binnenkort een verhuizing op de planning heeft staan komt de Bresser Verhuizingen alvast met een aantal handige tips om uw nieuwe buurt te verkennen.

Voorstellen aan uw nieuwe buren

Een voorstelrondje bij alle nieuwe buren is de ideale manier om alvast kennis te maken met iedereen die u straks regelmatig tegen zult komen. Het is tevens een zeer geschikt moment om wat meer te weten te komen over de normale gang van zaken in de straat. Een geweldige manier om uw buren te leren kennen is een housewarming party!

Lid worden van de plaatselijke sportclub

Een nieuwe omgeving wordt al snel vertrouwd wanneer er eenmaal een aantal bekende gezichten zijn. Hiervoor kan heel gemakkelijk en snel worden gezorgd door het lid worden van één van de plaatselijke sportclubs. Bovendien kan men op deze laagdrempelige manier allerlei gezellige nieuwe contacten opdoen, wat sowieso nooit weg is.

Nieuwe school voor uw kinderen

Zeker voor kinderen kan een grote verandering als een verhuizing behoorlijk zenuwslopend zijn. Ze dienen dan ook goed voorbereid te worden op hun nieuwe omgeving. Dit kan onder meer door ze alvast kennis te laten maken met hun nieuwe school of door ze zelf hun nieuwe kamer te laten inrichten.

Laat ook de hond aan de nieuwe buurt wennen

Voor wie met een hond gaat verhuizen, is het belangrijk om ook deze trouwe viervoeter snel aan zijn nieuwe omgeving te laten wennen. Pak daarom in de nieuwe woning gelijk de vertrouwde routine op en ga samen lekker wandelen in de nieuwe buurt.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte