exit menu bresser

De Handyman van De Bresser is een professionele ondersteuner van uw facilitaire organisatie. Hij is een specialist die allround inzetbaar is en assisteert bij het optimaliseren en onderhouden van uw pand.

Professioneel ondersteuner

De Handyman van De Bresser zorgt ervoor dat uw uitstraling op niveau blijft. Uiteraard heeft de Handyman een groot praktisch inzicht en gedegen praktijkkennis. Hij beschikt over een volledig op dit werk ingerichte servicewagen. Kortom, beter geregeld met de Handyman services.

Rond uw verhuizing

Een bedrijfsverhuizing is meer dan alleen spullen van A naar B verhuizen. Er zijn altijd klussen ter voorbereiding maar ook ter afhandeling van de verhuizing, want eenmaal op de nieuwe plek aangekomen, is er nog heel veel te doen en moeten de puntjes op de in gezet worden.

Huismeestertaken

De Handyman van De Bresser kan huismeestertaken uitvoeren en uw aanspreekpunt zijn voor externe leveranciers op uw locatie. Hij kan zalen gereed maken voor vergaderingen, cursussen of recepties. En audiovisuele apparatuur aansluiten, instellen en controleren.

Het lijstje met voorbeelden van klussen welke door de Handyman uitgevoerd kunnen worden is oneindig lang!

Wij nemen u graag het werk uit handen!

Informeer naar de mogelijkheden van de Handyman services. In overleg met u bepalen we welke werkzaamheden er nodig zijn en kan de Handyman maatwerk leveren. Een hele zorg minder; alles goed geregeld en u kunt zich weer storten op uw eigen werkzaamheden.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte