exit menu bresser

Interne verhuizing

Wij verrichten al jaren interne verhuizingen voor verschillende bedrijven. Vaak moet een afdeling naar een nieuwe locatie verhuisd worden of er komt een verbouwing aan waardoor een kantoor tijdelijk naar een andere locatie moet. Ook verzorgen wij het intern verhuizen van grote stukken. Denk hierbij aan bureaus, bureau stoelen en overige kantoorartikelen.

Ervaring door de jaren heen

De Bresser heeft al jaren ervaring met het verzorgen van interne verhuizingen. De werkwijze gaat als volgt: een van onze adviseurs komt bij u langs op locatie en neemt met u door wat er verhuisd moet worden. Het kan zo zijn dat u de verhuizing full service wilt uitbesteden, maar het is ook mogelijk om alleen de grote stukken te laten verhuizen. Op basis van uw wensen stellen wij een offerte op maat op.

Mocht u ook opzoek zijn naar opslag voor het (tijdelijk) plaatsen van uw inboedel van uw afdeling of kantoor? Dat is ook mogelijk bij de Bresser. Wij kunnen uw inboedel stukken (tijdelijk) bij ons opslaan in onze geconditioneerde hallen, waar onze containers beveiligd en vochtvrij zijn opgeslagen.

Handyman service

Bij de Bresser bieden wij ook  een handyman service aan, met deze service ondersteunen wij zaken als: monteren en demonteren van meubels in uw kantoor. Professioneel apparatuur aansluiten, lampen en schilderijen ophangen en overige klusjes uitvoeren.   

Erkend verhuisbedrijf

Op de verhuisdag zorgen we dat de Bresser alles vakkundig en professioneel verhuisd. Het is namelijk niet niks om een interne verhuizing te regelen, doe dit dan ook altijd met een erkend verhuisbedrijf. Zij zijn gekwalificeerd en opgeleid om alles perfect uit te voeren. U wilt toch ook dat uw personeel weer snel aan de slag kan op de nieuwe locatie?

De Bresser

De Bresser is een Erkende Verhuizer! Mocht u geïnteresseerd zijn om uw interne verhuizing uit te besteden kunt u altijd contact op nemen met info@bresserbackup.webinet.nl of telefonisch via: 013-5282372. Wij staan voor u klaar!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte