exit menu bresser

Kijkje achter de schermen

Kijkje achter de schermen tijdens een verhuizing

Wat is er allemaal nodig om uw verhuizing uit te laten voeren? Wij geven u een kijkje achter de schermen! Hoe ons personeel voor u aan de slag gaat tijdens uw verhuizing!

Adviseur aan huis

Als allereerst komt er een adviseur aan te pas die bij u thuis een inventarisatie maakt aan de hand van de inboedel die verhuist gaat worden. Op basis van het aantal m3 komt er een offerte naar voren. Deze offerte stuurt de afdeling binnendienst naar u op met de algemene voorwaarden.

Gaat u akkoord met de offerte dan gaat de afdeling van de binnendienst en de afdeling planning samen met u kijken naar een geschikte verhuisdatum. Deze zetten we dan samen vast en gaan wij voor u de bevestiging in orde maken. Daarbij vragen wij de verzekering aan voor tijdens de verhuizing en versturen wij u de checklist mee.

Voorbereiding verhuisdag

Als de bevestiging binnen is tekent u deze voor akkoord en dan is al het papierwerk in orde en kunnen we beginnen met de voorbereidingen voor de verhuisdag. De planning zorgt dat er een team voor u samengesteld wordt en dat er een verhuiswagen klaar staat.

De dozen worden een aantal weken voor de verhuisdag bij u bezorgd zodat u al rustig kan beginnen met inpakken van de gehele inboedel. Het kan ook zo zijn dat wij bij u gaan inpakken dan komen we op de dag van verhuizing zelf met genoeg dozen en kledingboxen.

Een dag voor de verhuizing belt ons kantoor u even op hoe laat wij de volgende dag zullen arriveren met onze verhuisploeg.

Ervaren verhuizers

Op de dag van de verhuizing arriveren de verhuizers op de afgesproken tijd en locatie en neemt de voorman de dag even met u door.  Daarna worden de taken verdeeld binnen de ploeg en gaat iedereen aan de slag. Elke verhuizer is in het bezit van een verhuisdiploma en alles zal professioneel in en uitgepakt gaan worden.

Als alles is ingepakt maakt de voorman een ronde met u door de oude woning om samen te checken of alles is geladen. Als alles klopt rijden we naar uw nieuwe huis en daar geeft u aan waar alle grote stukken neergezet gaan worden. Vervolgens laden we allen dozen uit.

Binnendienst

Aan het einde van de dag zijn alle spullen in uw nieuwe woning en vraagt de voorman of alles naar wens is verlopen en of alles goed geplaatst is in uw woning. Als alles goed verlopen is nemen zij afscheid van u.

Na een tijdje neemt de binnendienst contact met u op in het kader van nazorg of alles goed verlopen is en vragen zij of je een review wilt schrijven via klantenvertellen.nl

De Bresser Verhuizingen

Bij De Bresser Verhuizingen hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring in verhuizingen groot en klein. U kan altijd uw particuliere verhuizing over laten aan ons zo hoeft u zelf niet de verhuisstress mee te dragen en regelen wij alles tot in de puntjes voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden? U kan ons mailen naar  info@bresserbackup.webinet.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in met een van onze adviseurs.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte