exit menu bresser

Logistieke dienstverlening

Als organisatie bent u misschien opzoek naar een bedrijf die voor u de logistieke dienstverlening kan verzorgen en beheren. Dit bespaart u veel tijd en het gebeurd met veel inzicht & expertise!

Central Warehouse Tilburg

Bij de Bresser zijn er een aantal mogelijkheden voor het logistieke proces van uw organisatie. Het ligt er natuurlijk aan wat uw wensen zijn en waar het product heen moet.

Vanuit het Central Warehouse in Tilburg kunt u uw voorraad bij ons opslaan en deze kan beheerd worden via onze software Online Order Entry, vanuit daar kunt u goederen beheren en aansturen voor een logistiek proces. Wij kunnen ook producten verpakken en ompakken om het zo veilig naar de betreffende locatie te transporteren.

Duurzame stadslogistiek

Bij De Bresser kan gegarandeerd worden dat uw goederen door middel van duurzame stadslogistiek op de plek van bestemming arriveren. Goederen worden niet meer apart binnen de steden vervoerd, maar verzameld in een centrale opslagplaats. Stadslogistiek is een initiatief vanuit PostNL, waarbij de focus ligt op duurzame logistiek. PostNL heeft namelijk het streven dat in 2025 binnen 25 binnensteden alle busjes uitstootvrij kunnen rondrijden.

Nationaal en internationaal

Vanuit Tilburg het hart van de BeNeLux kan de Bresser wereldwijd logistieke processen verzorgen. Er worden wekelijks ritten gereden naar Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Wij kunnen logistieke processen verzorgen naar elk land van de wereld. Over de weg, via de lucht en over zee. Niets is voor ons teveel!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
U kan ons mailen naar info@bresserbackup.webinet.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in voor u!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte