exit menu bresser

Nieuw! Qwiek.snooze reinigingsservice

Qwiek heeft veiligheid & hygiëne hoog in het vaandel. Zeker tijdens deze tweede COVID-19 fase realiseren wij ons, dat het voorkomen van besmettingen en het reinigen van onze producten (juist nu) extra belangrijk is en meer aandacht vergt.

Veiligheid & hygiëne

Hygiëne is in de zorg geen wens, maar een vereiste. Daarom introduceren wij graag onze nieuwe Qwiek.snooze reinigingsservice. De Qwiek.snooze is een persoonsgebonden product, waarbij wij adviseren deze zorgvuldig te laten reinigen, wanneer deze van gebruiker wisselt.

"Onder reiniging wordt verstaan het verwijderen van zichtbaar vuil en onzichtbaar organisch materiaal, om te voorkomen dat micro-organismen zich kunnen handhaven en vermeerderen en worden verspreid.” 
- WIP-richtlijn Reiniging, Desinfectie & Sterilisatie

Snel en hygiënisch schoon volgens de strenge hygiëne eisen en wetgeving

Hoe ziet dit reinigingsproces uit? Zodra een Qwiek.snooze wordt aangemeld om te laten reinigen, wordt deze binnen 72 uur gewassen teruggebracht op jullie locatie door De Bresser. Bij deze gecertificeerde wasserij voor medische hulpmiddelen en textiel, wordt de Qwiek.snooze zorgvuldig gereinigd volgens WIP-richtlijnen.

Dit betekent dat de Qwiek.snooze wordt schoongemaakt met een CTBG-goedgekeurd desinfecterend middel. Het uitgangspunt van dit proces is dat de Qwiek.snooze geen besmettingsrisico meer vormt voor een andere cliënt. Na deze reinigingsprocedure wordt de Qwiek.snooze netjes opnieuw ineengezet, verpakt, getest en afgeleverd bij jullie op locatie.

Aanmelden Qwiek.snooze

Wil jij een Qwiek.snooze aanmelden om te laten reinigen? Vul het formulier in op onze website en De Bresser komt deze binnen 48 uur ophalen.

Meld je hier aan op de webiste van Qwiek

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte