exit menu bresser

Opslag voor al uw spullen!

Als u van een groot huis naar een kleiner huis verhuisd of naar het buitenland gaat, kan het zijn dat u een (tijdelijke) opslagruimte nodig heeft. Niet al uw spullen kunnen altijd mee, daarom bieden wij bij de Bresser ook (inboedel) opslag aan zo kan er tijdens de verhuizing een verdeling gemaakt worden wat wel mee mag en wat in opslag gaat in onze geconditioneerde hallen.

Verhuizen

Tijdens een verhuizing komt het vaak voor dat u bijvoorbeeld kleiner gaat wonen, naar het buitenland gaat verhuizen of verhuist naar een tijdelijke woning. Hierbij komt u tekort aan ruimte voor al uw spullen die u graag wilt behouden. Natuurlijk kunnen wij u helpen door uw spullen (tijdelijk) voor uw op te slaan. In onze geconditioneerde hallen staan afgesloten containers waar u uw (inboedel) opslag in kunt opslaan. Deze staan volledig vochtvrij en elektronisch beveiligd.

Inpak service

Omdat een verhuizing al veel taken met zich meebrengt, kunnen wij al uw spullen die niet meegaan naar de nieuwe locatie voor u inpakken, een verhuizer heeft veel ervaring hoe hij of zij de verhuisdozen stevig inpakt. Ook grote meubels worden met expertise ingepakt zodat deze veilig staan. De container kan op uw huidige locatie ingeladen worden, dit kan de verhuizer voor u verrichten zodat alles op de juiste manier geladen wordt. Op deze manier wordt er al rekening gehouden met het lossen zodat, dat makkelijk en spoedig verloopt. Op deze manier kunt u zich richten op uw verhuizing en hoeft u zich niet druk te maken of alles veilig in opslag staat.

Overtollige inboedel

Mocht u nu een selectie moeten maken van uw inboedel omdat niet alles mee kan naar uw nieuwe woning. Dan kunnen wij er ook voor zorgen dat uw overtollige inboedel wordt afgevoerd. uw inboedel gaat vaak naar goede doelen of wordt afgevoerd naar de stort.

De Bresser heeft voor verschillende maten opslag containers ter beschikking voor u. de volgende maten zijn de te boeken: 8 m3 container, 16 m3 container, 33 m3 container en 48 m3 container.

Opties bij de Bresser

Bij de Bresser is het mogelijk dat een verhuizer uw zelf ingepakte inboedel voor u in de container laadt, op de afgesproken los datum kunnen zij dit voor uw lossen op gewenste locatie. Ook is het mogelijk om alle spullen door de Bresser te laten inpakken in dozen, zij hebben de expertise in huis om structureel en gedetailleerd voor u in te pakken. Ook zorgen zij dat alles in de container geladen wordt en gelost wanneer u dat graag wilt. Als u liever uw eigen spullen inpakt en deze zelf in de container wil laden en lossen is dit ook mogelijk. Dit kan op gewenste locatie of u komt naar een van onze opslag locaties. Wij zorgen dat de container daarna in opslag wordt geplaatst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
U kan ons mailen naar  info@bresserbackup.webinet.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in voor u!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte