exit menu bresser

Opslagruimte Etten-Leur

Op zoek naar een opslagruimte Etten-Leur en omgeving?

Bent u op zoek naar een opslagruimte Etten-Leur en omgeving? Maak dan kennis met De Bresser. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf dat over drie geconditioneerde opslagruimtes beschikt in Oisterwijk, Breda en Tilburg. In de opslagruimtes staan uw spullen veilig, waterdicht en op kamertemperatuur. Met een gerust hart kunt u hier uw spullen opslaan voor een korte of een lange periode. Wij maken hierbij gebruik van containers met verschillende afmetingen. De kleinste container beschikt over 8 m3, terwijl de grootste container maar liefst 48 m3 is. En zodra u de spullen weer nodig heeft, geeft u ons gewoon een seintje.

Van alle gemakken voorzien: opslagruimtes Etten-Leur en omgeving

Om u van alle gemakken te voorzien, hanteren we in onze opslagruimtes Etten-Leur en omgeving drie verschillende opslagmogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf de container in te pakken bij u thuis of op onze locatie. Het enige wat wij doen is de container naar de opslag brengen. Een andere optie is dat wij de container voor u inpakken. Dit scheelt u tijd en werk en ons professionele team weet als geen ander de ruimte te benutten. De laatste optie is dat wij niet alleen de container inpakken, maar ook helpen met het inpakken van uw inboedel. Dit is ideaal als u haast heeft of graag van een stukje extra service wilt genieten.

Vrijblijvende offerte opslag Etten-Leur

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de opslag Etten-Leur? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie via een telefoongesprek, door te videobellen of door bij u langs te komen. Zodra u akkoord gaat met de offerte, zullen we de details uitgebreid bespreken. U heeft bij ons namelijk diverse mogelijkheden en we vertellen u graag hoe u het inpakken van uw inboedel en container zo voorspoedig mogelijk kunt laten verlopen. Als u vragen heeft, kunt u uiteraard ook even op de website kijken of ons online contactformulier invullen. Wij staan klaar om u te helpen.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte