exit menu bresser

Opslagruimte Goirle

Opslagruimte Goirle en omgeving

Als u gaat verbouwen, naar het buitenland vertrekt om of een andere reden uw spullen ergens tijdelijk kwijt wilt is uw inboedel stallen in een opslagruimte de ideale oplossing. In een opslagruimte kunt u uw inboedel namelijk veilig, vochtvrij en op kamertemperatuur bewaren. Bent u op zoek naar een betrouwbare opslagruimte Goirle en omgeving? Maak dan kennis met De Bresser. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf dat tevens over drie geconditioneerde opslagruimtes beschikt. In Oisterwijk, Tilburg en Breda bieden wij u de optie om uw spullen voor korte of voor lange termijn onder te brengen.

Opslagruimtes Goirle met verschillende services

Voor onze opslagruimtes Goirle en omgeving hanteren we drie verschillende services. Zo kunnen wij u inboedelopslag bieden. Bij inboedelopslag zorgt u er zelf voor dat de inboedel in dozen gepakt wordt, wij pakken vervolgens de container in en brengen deze naar de opslagruimte. Bij doe-het-zelf-opslag pakt u zelf de dozen én de container (bij u thuis of op onze locatie) in. Tot slot bieden wij een full service. De full service houdt in dat wij u helpen bij het inpakken van uw inboedel en de container. Naast dat wij verschillende services bieden, hanteren wij ook containers van diverse formaten. Zo is de kleinste container 8 m3, terwijl de grootste container 48 m3 is.

Breng uw inboedel met een gerust hart onder in onze opslag Goirle

Onze opslag Goirle en omgeving is een zeer geschikte optie als u uw inboedel met een gerust hart wilt onderbrengen. Voor een vrijblijvende offerte of vragen kunt u ons altijd contacteren. Onder andere via een videogesprek geven wij u graag een indicatie van de kosten. Neem voor meer informatie en de algemene voorwaarden een kijkje op de website of stuur ons direct een e-mail of bel ons. Tot slot kunt u via de website uw vragen stellen via het online contactformulier. Wij kijken uit naar uw reactie!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte