exit menu bresser

Particulier verhuizing zo doe je dat!

Een verhuizing zorgt voor veel verhuisstress. Er komt van alles bij kijken waar u wellicht nog niet aan had gedacht. Natuurlijk moeten al uw spullen veilig worden ingepakt en vervoerd worden. Maar ook adreswijzigingen moeten worden door gegeven aan instanties, vrienden en kennissen. Het is belangrijk om vroegtijdig te bekijken hoe u, uw verhuizing aan gaat pakken. Een goede planning is daarom van belang.

Ga structureel te werk

Structureel te werk gaan is de eerste stap tot een vlotte verhuizing. Begin u daarom met het uitzoeken van uw spullen en wat u mee wilt nemen naar uw nieuwe huis. Vaak komen velen er achter dat ze meer spullen hebben dan verwacht. Daarom is het belangrijk dat u vroegtijdig begint met hier een sortering in te maken.

Verhuisbedrijf inschakelen of zelf regelen?

Het is mogelijk om uw eigen verhuizing te regelen, maar u kunt ook een verhuisbedrijf inschakelen. Een verhuisbedrijf heeft de expertise in huis om structureel en gedetailleerd te werk te gaan voor u. Zij weten als geen ander op welke manier ze uw spullen moeten inpakken, uw inboedel veilig moet verhuizen en zorgen ervoor dat breekbare spullen veilig op de nieuwe locatie komen.

Taxateur

Het is altijd mogelijk om een taxateur van een verhuisbedrijf langs te laten komen. Hij of zij kan een inschatting maken hoeveel verhuisdozen er nodig zijn, hoeveel wagens en hoeveel verhuizers er ingezet moeten worden om uw verhuizing plaats te laten vinden. Later die dag stuurt de taxateur een vrijblijvende offerte naar u toe zodat u inzicht heeft wat het gaat kosten.

Inboedel opslag

Het komt echter wel een voor dat u niet direct in uw nieuwe woning terecht kan. Dit kan zijn omdat uw huis nog niet klaar is of dat er herstelwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Waar moet u dan tijdelijk uw inboedel laten? Bij een verhuisbedrijf vindt vaak ook opslag plaats. U kunt dan gebruik maken van de dienst tijdelijk opslag voor uw inboedel. Naarmate uw nieuwe woning klaar is kan de verhuizing verder gaan.

Vlotte verhuizing zonder stress

Tijdens de verhuizing wordt alles gecoördineerd door de verhuizers, op deze manier zal het een vlotte verhuizing worden, zonder verhuisstress!

Een verhuizing brengt ook kosten met zich mee. Vaak lijkt het een grote uitgave, maar dat hoeft niet. U kunt bijvoorbeeld de kosten laten dalen door meer zelf te doen. Ook kost een verre bestemming altijd meer dan een nieuwe woning bij u in de buurt.

De Bresser Verhuizingen

Bij De Bresser Verhuizingen hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring in verhuizingen groot en klein. U kan altijd uw particuliere verhuizing over laten aan ons zo hoeft u zelf niet de verhuisstress mee te dragen en regelen wij alles tot in de puntjes voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
U kan ons mailen naar  info@bresserbackup.webinet.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in met een van onze taxateurs.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte