exit menu bresser

Senioren verhuizen, hoe doe je dat?

Schakel Ontzorgd Verhuizen Noord-Brabant in.
Dé nieuwe dochteronderneming van de Bresser!

Verhuizen op de oude dag kan behoorlijk wat impact hebben op het leven van senioren. Het is dan ook van belang dat de verhuizing zelf zo gemakkelijk mogelijk verloopt en de nieuwe woning snel weer als thuis kan worden ervaren. Bij de Bresser ondervonden wij, dat het vaak voor senioren een grote emotionele klus is om te gaan verhuizen. Daarom is Ontzorgd Verhuizen Noord-Brabant, dochteronderneming van de Bresser in het leven geroepen. Zij richten zich volledig op senioren en kunnen hun volledig ontzorgen bij hun verhuizing!

De Bresser & Ontzorgd Verhuizen

Vanuit de Bresser werden vaak senioren, zorgverhuizingen geboekt. Bij de Bresser merkten wij vaak dat dit meer tijd, geduld en zorg-expertise kostte. Voor senioren is het vaak een hele grote verandering als zij moeten verhuizen. De meeste wonen al meer dan 40 jaar in dezelfde woning en moeten nu kleiner gaan wonen in een verpleeghuis of seniorenwoning. De helft van de inboedel kan niet mee door een simpel tekort aan ruimte. Daarom heeft de Bresser besloten een nieuwe markt te betreden met een bestaand concept, dat al een groot succes is in het noorden van ons land. Vanaf januari 2020 is Ontzorgd Verhuizen Noord-Brabant in het leven geroepen. Op deze manier kunnen we ook senioren ontzorgen en hebben we echt de tijd voor ze!

We merkten op dat senioren alles rustig willen doornemen samen met een verhuisregisseur die geduldig is, (zorg) expertise heeft, de senior echt kan ontzorgen en een luisterend oor biedt.

Ontzorgd verhuizen Noord Brabant

Ontzorgd Verhuizen is een gespecialiseerd verhuisbedrijf voor senioren. Wij maken alles voor senioren zo makkelijk mogelijk. Niet alleen omdat wij echt alles voor senioren kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waaróp wij dat doen. Want bij Ontzorgd Verhuizen draait het niet alleen om uw spullen, maar vooral om de senior!

Bij ons krijgt men een eigen verhuisregisseur die de verhuizing helemaal naar wens regelt, coördineert en samen met De Bresser uitvoert. Een vertrouwd contactpersoon en aanspreekpunt, ook voor de familie, die ervoor zorgt dat de verhuizing vlekkeloos verloopt.

Verhuisexperts

Onze verhuisregisseurs moeten van veel markten thuis zijn. Zij zijn echte verhuisexperts. Van tevoren taxeren zij uw inboedel nauwkeurig, geven u tips en advies en lossen eventuele knelpunten op, zodat uw verhuizing geen verrassingen oplevert. Daarnaast coördineren en plannen zij alle verhuiswerkzaamheden. Bovendien zijn zij er ook op de verhuisdag zelf bij.

Maar vooral hebben zij oog voor mensen. Zij nemen de tijd voor senioren. Zij begrijpen de impact van een verhuizing en hebben daar aandacht voor. Zij kunnen zich verplaatsen in de hoofdbrekens van degene die verhuist en die van hun familie of mantelzorgers en handelen daarnaar.

Gespecialiseerd verhuisbedrijf voor senioren

Daarnaast is onze dienstverlening niet alleen afgestemd op de verhuizing zelf. Senioren kunnen ons ook inschakelen om lampen en schilderijen op te hangen, uw oude woning leeg te ruimen, vloerbedekking te verwijderen en schoon te maken, als men dat wil. Nieuwe vloer- of raambekleding nodig, een schilder of behanger? Ook dat regelen wij voor u.

Tot slot kunnen wij voor senioren de administratieve verhuizing uit handen nemen: adreswijzigingen sturen naar instanties en organisaties, telefoon-televisie- en internetabonnement verhuizen en de energieleveranciers inlichten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
U kan ons mailen naar info@ontzorgdverhuizen.nl of telefonisch: 085-0410101.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte