exit menu bresser

Spullen weg doen waarom is het zo moeilijk?

Als er een verhuizing voor de deur staat is het de perfecte kans om overbodige spullen, materialen en overige inboedel weg te doen. Toch is het zo dat heel erg veel mensen hier veel moeite mee hebben. Hoe kan je nou makkelijker je overbodige spullen weg doen?

Geef je spullen een tweede leven

Voor de meeste mensen geldt minder spullen in huis meer rust in het hoofd. Naarmate de jaren verbaas je erover hoeveel spullen je inmiddels wel niet verzameld hebt!

Het kan helpen om te kijken of je, je spullen een tweede leven kan geven. Denk hierbij aan kleding die je op verkoopt via apps als Vinted of United Wardrobe. Ook kan je veel doneren bij goede doelen. Op deze manier weet je zeker dat jou spullen een tweede leven krijgen en dat maakt het meteen minder erg!

Inboedel

Voor de inboedel geldt dat je dit kan laten ophalen door tweedehands zaken, zij proberen het te verkopen. Dit is ook gelijk een win-win situatie. Je maakt er een winkel blij mee en jij hoeft geen afvoerkosten te betalen! Wat wil je nog meer?

Je wilt graag in je nieuwe huis met een schone lei beginnen. Hou dat tijdens het opruimen en het maken van de keuzes in je hoofd. Wellicht heb je sommige spullen al jaren niet gebruikt of zelf niet aangeraakt. Dan weet je eigenlijk ook al zeker dat je het meteen weg kan doen.

Mocht je echt niet je oude spullen kunnen loslaten dan is het altijd mogelijk om je spullen (tijdelijk) in opslag te zetten. Bij de Bresser bieden wij opslag containers aan van 8m3 tot 45m3.

De Bresser Erkende Verhuizer

Mocht je er tijdens een verhuizing achter komen dat er nog veel spullen afgevoerd moeten worden? Dan kan je dit ook aan de Bresser uitbesteden. Wij kunnen de spullen voor je afvoeren, mochten de spullen in goede staat zijn kopen wij dit ook op!

De Bresser is een Erkende Verhuizer! Mocht u geïnteresseerd zijn om uw inboedel tijdelijk in opslag te laten nemen of in een verhuizing dan kunt u altijd contact op nemen met info@bresserbackup.webinet.nl of telefonisch via: 013-5282372. Wij staan voor u klaar!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte