exit menu bresser

De Bresser slaat de handen in een met het concept Stadslogistiek, een initiatief van Post NL

Zero neutrale logistiek, Verduurzamen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen het zijn allemaal termen die anno 2020 niet meer weg te denken zijn in het business plaatje. Daarom slaat De Bresser de handen in een met een initiatief van PostNL, genaamd: Stadslogistiek. De Bresser is onderdeel van een van de zes stadshubs die door heel Nederland gevestigd zitten. Onze hub is gevestigd in Tilburg op industrieterrein de Vossenberg.

Waar komt stadslogistiek vandaan?

Stadslogistiek is een initiatief van PostNL. PostNL wil de koploper zijn gericht op duurzame logistiek. De losse pakketten van particulieren bezorgd PostNL met haar bekende busjes. Zij streven ernaar om alle busjes in 2025 uitstootvrij binnen 25 binnensteden rond te laten rijden. PostNL wil graag een stap verder zetten maar dan op de zakelijke markt. Daarom heeft PostNL het concept Stadslogistiek in het leven geroepen. Stadslogistiek helpt bedrijven die pallets en rolcontainers met goederen ontvangen om dit logistieke proces te verduurzamen.

Waarom stadslogistiek?

Wij zijn er van overtuigd dat duurzame logistiek de toekomst is! De Bresser slaat daarom de handen ineen met het concept van Stadslogistiek. Zo zorgen wij ervoor dat wij op zo effectieve manier alle goederen van bedrijven ontvangen in onze stadshub en vervolgens met een logische rit indeling, inclusief vaste chauffeur emissie vrij bezorgen bij onze vaste zakelijke klanten.

Perfecte locatie!

Vanuit ons hub in Tilburg, gelegen aan de rand van de stad, leveren wij 100% emissievrij met de uiterste efficiëntie beladen wij onze voertuigen. Op deze manier ontlasten we onze prachtige stad Tilburg met onnodig distributie en vervuilende motoren.

Stadshub Tilburg

De stadshub Tilburg is 5000 m2 groot en heeft een moderne, verwarmde en elektronisch beveiligde hal. Deze fungeert als crossdock voor div goederen die verzonden worden naar de regio, binnen NL en door geheel Europa.
Met 6 laad docks en op de rand van de stadsring is dit de ideale locatie voor een stadslogistiek in Tilburg.

Ready to rock! Ook interesse in duurzame stadslogistiek? Stuur gerust een e-mail naar tbrands@stadslogistiek.nl wij helpen u graag! Samen naar een betere wereld. 
 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte