exit menu bresser

Vanuit ons magazijn bij uw klant thuis!

Voor verschillende logistieke klanten nemen wij het logistieke proces uit handen. Wij zorgen er voor dat vanuit ons magazijn alle producten netjes bij de particuliere klanten worden bezorgd. Op onze locatie in Tilburg hebben wij een centrale warehouse gevestigd, hier kunnen wij verschillende activiteiten verzorgen voor onze zakelijke klanten.

Voorraad en beheer

De voorraad kan opgeslagen worden in onze magazijnen en kunnen ook beheert worden. Wij maken gebruik van een professionele software; Online Order Entry en op deze manier kunt u zelf goederen beheren en aansturen.

De Bresser

De Bresser denkt altijd met haar klanten mee en heeft daarom ook voor een instructiekaart voor uw klant ontworpen.  Zo weten uw klanten wat ze van ons kunnen verwachten tijdens het bezorgen van bijvoorbeeld een bank!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u ook graag het logistieke proces uit handen laten nemen? Of heeft u vragen, contact ons gerust! U kan ons mailen naar  info@bresserbackup.webinet.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in met een van onze adviseurs.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte