exit menu bresser

Verhuisbedrijf België

Verhuisbedrijf België met centrale ligging en veel ervaring

Zoekt u naar een verhuisbedrijf België met een centrale ligging en veel ervaring op zak? Dan is De Bresser uw ideale partner. Met meer dan 100 jaar ervaring durven wij ons gerust de expert in verhuizen te noemen. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing binnen België of een zakelijke verhuizing naar een internationale bestemming: wij draaien onze hand nergens voor om. Wij zorgen er voor dat de verhuizing tot in de puntjes geregeld wordt en vlekkeloos verloopt. Zo kunt u zich volledig concentreren op de andere zaken die bij een verhuizing komen kijken. Doordat wij met een strakke planning werken, kunt u bijvoorbeeld direct goede afspraken maken met de vorige bewoners van het pand. Gaat u de woning verbouwen? Huur bij ons dan een opslag. Wij beschikken over meerdere opslagmogelijkheden in Brabant (Nederland) waar u voor lange en korte periodes uw spullen veilig kunt onderbrengen.

Comfortabel en efficiënt verhuizen België

Verhuizen België maken wij comfortabel en efficiënt door u een aantal garanties te bieden. Zo zijn wij een betrouwbaar, professioneel en erkend verhuisbedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. Wij werken met strakke deadlines zodat u weet waar u aan toe bent en alles goed kan organiseren. Daarnaast bieden wij extra opties zoals opslagmogelijkheden en een Handyman service. Door alles onder één dak te bieden, weet u zeker dat de verhuizing zorgeloos verloopt. Dit scheelt u niet alleen stress, maar ook tijd (die u bijvoorbeeld liever steekt in het inrichten van uw nieuwe pand!). Voor mensen die extra zorg nodig hebben tijdens het verhuizen bieden wij een speciale zorgverhuizing. Dit houdt in dat wij helpen bij alles wat bij een verhuizing komt kijken. Van het in- en uitpakken van de inboedel tot aan de administratieve klussen: wij nemen graag een hoop werk uit handen. Wij maken verhuizen hierdoor zorgeloos voor een breed publiek.

Videobellen met onze verhuizers België

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen of direct contact opnemen met het team van De Bresser. U bereikt onze verhuizers België via de e-mail, telefoon of social media. Als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u een afspraak met ons maken. Tijdens een videogesprek of een bezoek op uw locatie bespreken we graag de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Eventueel kunt u ook via onze website een schatting maken van de kosten van een verhuizing door De Bresser. Vul de door u gewenste datum en bestemming in en u ziet direct wat een verhuizing door ons ervaren team ongeveer gaat kosten. Houd er rekening mee dat dit een indicatie is en dat de uiteindelijke prijs hoger of lager kan uitvallen (afhankelijk van uw overige wensen en de grootte van uw inboedel). Voor een persoonlijke en op maat gemaakte offerte raden we u dus aan om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord en staan paraat om u te helpen bij uw verhuizing.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte