exit menu bresser

Verhuisbedrijf Breda

Meer dan alleen een verhuisbedrijf Breda

De Bresser is meer dan alleen een verhuisbedrijf Breda. De Bresser denkt namelijk écht met u mee en maakt verhuizen een stuk makkelijker en minder stressvol. Doordat wij ruim 100 jaar ervaring hebben, weten wij als geen andere wat er bij een verhuizing komt kijken. Wij helpen u dan ook graag bij de verschillende onderdelen van een verhuizing. Zo bieden wij ouderen of hulpbehoevenden een zorgverhuizing. Hierbij verhuizen we op een rustiger tempo en dragen we zorg voor de verhuizing én het regelwerk. Particulieren en bedrijven kunnen we een Handyman service bieden waardoor uw nieuwe woning of pand binnen no time klaar is om in te trekken. Daarnaast bieden wij particulieren en bedrijven opslagmogelijkheden in Brabant. Bij ons kunt u uw spullen voor een korte of een lange periode onderbrengen. Onze opslagmogelijkheden zijn centraal gelegen en van alle gemakken voorzien. Zo weet u zeker dat uw spullen onder goede omstandigheden staan opgeslagen bij een betrouwbare en professionele partij.

Verhuizen Breda begint met een offerte bij De Bresser

Verhuizen Breda begint met het opvragen van een (vrijblijvende) offerte bij De Bresser. Ons team zal kijken naar het werk dat verzet moet worden en naar uw overige wensen. Zo kunnen we direct berekenen wat het kost als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van onze Handyman service. Aan de hand van uw wensen, het aantal goederen en de eindbestemming stellen we een offerte op. Bent u akkoord? Dan prikken we een datum en maken we een planning. Wij werken met strakke planningen zodat niet alleen wij, maar ook u zich goed kunt voorbereiden. Zo wilt u misschien de dagen voor de verhuizing schilders of andere werklui ontvangen. Hoewel een verhuizing vaak als stressvol wordt ervaren, doen wij er alles aan om alles zo vlekkeloos en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bij De Bresser rekent u immers op jarenlange ervaring, een goede service en liefde voor het vak.

Contacteer onze verhuizers Breda

Voor meer informatie over onze verhuizingen en overige diensten kunt u contact opnemen met onze verhuizers Breda. Wij staan u graag te woord en kunnen eventueel direct een afspraak met u maken om een offerte op te stellen. Dit kan zowel via een videogesprek als tijdens een bezoek aan uw locatie. Ook kunt u via onze website alvast berekenen wat een verhuizing (ongeveer) gaat kosten. Op deze manier ontdekt u direct wat wij u kunnen bieden en welke tarieven wij hanteren. Uiteraard kunt u ook de website ook raadplegen voor meer informatie. Hier leest u meer over onze geschiedenis en ons team en kunt u een interessante podcast beluisteren. Zo kunt u direct kennis met ons maken. U bereikt het team van De Bresser via de telefoon, WhatsApp, e-mail of onze social media accounts als u een vraag heeft of een afspraak wilt maken. Graag tot ziens bij De Bresser!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte