exit menu bresser

Verhuisbedrijf Tilburg

Ervaren, vakkundig en professioneel verhuisbedrijf Tilburg

Bent u op zoek naar een ervaren, vakkundig en professioneel verhuisbedrijf Tilburg? Maak dan kennis met De Bresser. Wij zijn een enthousiast verhuisbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Met veel plezier en passie verzorgen wij verhuizingen op lokaal, nationaal en internationaal niveau. En hoewel wij niet alles voor u kunnen regelen, kunnen wij wel al het fysieke werk voor u uit handen nemen. Zo verhuizen we niet alleen de dozen en meubelstukken, we helpen ook graag met het inpakken en uitpakken. Uw oude woning kunnen we klaar maken voor oplevering, terwijl we uw nieuwe woning leefbaar maken door alle apparatuur aan te sluiten. Tot slot nemen wij het inpakmateriaal graag weer voor u mee.

Particulier of zakelijk verhuizen Tilburg

De Bresser helpt zowel particulieren als zakelijke klanten tijdens het verhuizen Tilburg. Door onze ruime ervaring bieden wij iedereen een zeer volledige service. Voor mensen die extra zorg nodig hebben (zoals senioren) kunnen wij een complete zorgverhuizing organiseren. Dit houdt in dat we de volledige verhuizing uit handen nemen. Op een rustige manier helpen we bijvoorbeeld met het inpakken van alle spullen en het installeren van de nieuwe woning. Wij maken verhuizen hierdoor een stuk minder stressvol voor iedereen! Tot slot kunt u bij De Bresser terecht voor de opslag van uw inboedel. Dit is handig als u kleiner gaat wonen, gaat emigreren of als u niet direct in uw nieuwe woning kunt trekken.

Maak kennis met onze verhuizers Tilburg

Wilt u kennis maken met onze verhuizers Tilburg? Lees dan verder op de website of neem direct contact met ons op. Online vindt u veel praktische informatie over onze diensten en ons team. Als u een vraag heeft of persoonlijk advies wilt kunt u ons natuurlijk direct benaderen via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Een offerte stellen wij op door met u te (video)bellen of een expert langs te sturen op uw locatie. Op deze manier kunnen we een zeer precies inzicht geven in de kosten en mogelijkheden. Wilt u snel, efficiënt en zorgeloos verhuizen? Contacteer ons dan vandaag nog!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte