exit menu bresser

Verhuisservice zakelijk

De Bresser biedt een complete verhuisservice zakelijk

De Bresser biedt een zakelijke verhuisservice die van alle gemakken is voorzien. Dankzij onze complete service wordt uw zakelijke verhuizing in goede banen geleid. Naast dat wij aan alle details denken en u van begin tot het einde helpen, bieden wij u extra services. Zo bieden wij bijvoorbeeld Handyman services, verzorgen wij archiefopslag en beheer en regelen we raamcontracten voor personeelsverhuizingen. Alles om de verhuizing zo spoedig en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen ons namelijk maar al te goed voorstellen dat u zo snel mogelijk uw werkzaamheden weer wilt hervatten.

Zakelijke verhuisservice voor kantoren, winkels, scholen en zorginstellingen

Onze zakelijke verhuisservice is geschikt voor allerlei soorten bedrijven. Van kantoren tot aan winkels, scholen en zorginstellingen: wij helpen u graag met de verhuizing. Tijdens de verhuizing hanteren we een strakke tijdsplanning. Dit doen we niet alleen om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen werken, maar ook zodat u precies weet waar u aan toe bent. Nog maanden tussen de verhuisdozen zitten of belangrijke documenten kwijtraken tijdens een verhuizing? Dat zal niet gebeuren met de hulp van De Bresser. Met ruim 100 zakelijke verhuizingen per jaar, hebben wij namelijk genoeg ervaring en kennis op zak om de verhuizing soepel te laten verlopen.

Neem contact op voor meer info over de zakelijke verhuisservice!

Wilt u meer informatie over onze zakelijke verhuisservice? Neem dan contact met ons op. Ons team bespreekt graag de mogelijkheden met u en kan u een vrijblijvende offerte toesturen. U bereikt ons snel en eenvoudig per e-mail, telefoon of het online contactformulier. Op onze website leest u bovendien meer over onze diensten, werkwijze en voorwaarden. Neem dus zeker een kijkje online of contacteer ons en zorg ervoor dat uw verhuizing goed geregeld wordt.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte