exit menu bresser

Verhuizen binnen Europa

U wilt verhuizen naar een bestemming binnen Europa? Dan kunt u altijd contact opnemen met De Bresser om gebruik te maken van onze expertise. Met jarenlange ervaring inzage Europese verhuizingen zowel binnen de EU als buiten de EU zijn wij volledig in staat om u te ondersteunen in uw verhuizingen. De medewerkers hebben ervaring met de regels m.b.t. het in- en uitvoeren van spullen en kunnen zo veel problemen bij de grens voorkomen en verhelpen.

Erkende verhuizer

De werknemers van De Bresser zullen er alles aan doen om te zorgen dat uw inboedel netjes en veilig aankomt bij uw nieuwe woning. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe woning gereed maken door onze aansluiting bij wereldwijde erkende verhuisorganisaties. Het is mogelijk om uw verhuizing met een gerust hart uit te voeren en ons het tot in de kleine details te laten verzorgen. 

Flexibel

Wekelijks hebben wij routes lopen door heel Europa met onze eigen mensen en materialen. Hierdoor zijn wij flexibel in het verzorgen van complete verhuizingen of groupage in heel Europa.

Wilt u dat er iemand bij u langs komt voor een persoonlijk gesprek en offerte? Maak dan nu een afspraak. 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte