exit menu bresser

Verhuizen buiten Europa

U heeft plannen om naar een land buiten Europa te verhuizen maar u heeft nog geen idee waar u moet beginnen? Neem contact op met De Bresser en maak gebruik van onze expertise. Vanuit Top Movers heeft De Bresser een sterk internationaal netwerk over de hele wereld. Ook voor overzeese verhuizingen kunnen wij de complete verhuistraject voor u verzorgen.

Internationale verhuizingen

Onze ervaring met internationale verhuizingen zijn wij instaat om u te ondersteunen met uw verhuizing naar bijna alle landen ter wereld. 

Met jarenlange ervaring inzage internationale verhuizingen zijn wij volledig in staat om u te ondersteunen in uw verhuizingen. De medewerkers hebben ervaring met de regels m.b.t. het in- en uitvoeren van spullen en kunnen zo veel problemen bij de grens voorkomen en verhelpen.

Wij staan voor u klaar

De werknemers van De Bresser zullen er alles aan doen om te zorgen dat uw inboedel netjes en veilig aankomt bij uw nieuwe woning. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe woning gereed maken door onze aansluiting bij wereldwijde erkende verhuisorganisaties. Het is mogelijk om uw verhuizing met een gerust hart uit te voeren en ons het tot in de kleine details te laten verzorgen. 

Wilt u dat er iemand bij u langs komt voor een persoonlijk gesprek en offerte?

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte