exit menu bresser

Verhuislift maakt alles veel makkelijker!

Niet bij elke verhuizing is een verhuislift nodig, vaak wordt er een lift ingezet als er vanaf een hoogte gewerkt moet worden. Waar bijvoorbeeld de grote stukken niet via de trap of de lift verhuist kunnen worden.

Verhuislift

Veel mensen zien het gemak van een verhuislift in, je hoeft veel minder vaak trappen te lopen. Ook gaat alles sneller. Maar niet bij elke verhuizing is een verhuislift nodig. Adressen zoals een flat of een hoog appartement is het erg prettig om te werk te gaan met een verhuislift, ook grote en zware stukken die vaak onmogelijk door het huis passen daar is een lift nodig.

In dit soort gevallen komen verhuisliften goed van pas. Zo hoef jij niet allerlei trappen op te lopen met zware spullen in je handen en vermijd je lastige situaties met krappe trappenhuizen, scherpe trappenbochten of smalle deuropeningen. Daarbij zal de verhuizing een stuk sneller en veiliger verlopen wanneer er gebruik wordt gemaakt van een verhuislift.

Verschillende soorten verhuisliften

Bij de Bresser beschikken wij over een verhuislift op een auto. Ook maken onze verhuizers gebruik van geda liften. Deze bouwen ze op locatie op en breken ze ook weer af. De geda variant is vaak voor wat kleinere stukken. De adviseur die komt inventariseren kijkt rond hoeveel m3 mee gaat naar de nieuwe woning. Op basis daarvan bekijkt hij ook of er een verhuislift aan de pas moet komen of niet.

Een verhuislift brengt natuurlijk kosten met zich mee, maar zorgt er anderzijds weer voor dat de verhuizers ook weer sneller klaar zijn. Soms ontkom je er niet aan om gebruik te maken van een verhuislift.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Je kan ons mailen naar  info@bresserbackup.webinet.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in met een van onze taxateurs.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte