exit menu bresser

Verhuizers of Verhuis(sterren)?

Uit het centraal bureau van statistieken is gebleken dat de meeste verhuizers mannen zijn, logisch hoor ik u denken maar wij hebben ook verhuis (sterren) in ons team! En die hebben we zeker nodig!

Verhuis (sterren)

Verhuis (ster) is de vrouwelijke versie voor een verhuizer. Een verhuizing verrichten dit kan een team van mannen zijn. Maar ook vrouwen kunnen prima onderdeel zijn van het verhuisteam!

Natuurlijk is het zo dat een man meer spierballen heeft dan een vrouw maar daarom kunnen de verhuis (sterren) zich meer gaan richten op het verhuizen met hun hersenen. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift dit een slimme methode om zware stukken te vervoeren. Ook kan een verhuis (ster) goed nadenken over het vasthouden van een groot stuk. Door slimme manieren en tactieken in te zetten hoef je echt niet sterk te zijn ;).

Natuurlijk is het fijn om in een keer veel dozen naar de wagen te brengen. Maar neem nu niet teveel hooi op je vork en loop nu maar een aantal keer extra. Dit is ook veel beter voor je rug en knieën.

Andere eigenschappen

Vrouwen zijn over het algemeen super gestructureerd en georganiseerd dit is ook een fijne eigenschap als verhuis (ster). Op deze manier kan je dozen slim inpakken en weet jij precies in welke doos wat zit.

Natuurlijk kan je, je mannelijke collega altijd om hulp vragen zodat jullie samen kunnen werken. Dit is geen probleem!

Bij de Bresser hebben wij ook verhuis (sterren) in ons team, wij zijn trots op onze power woman’s!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze verhuizers en verhuis(sterren)  kunnen u altijd ondersteunen tijdens een verhuizing. Voor meer informatie kan u ons mailen naar  info@bresserbackup.webinet.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in voor u!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte