exit menu bresser

Villa Pardoes maand donatie!

De Bresser is partner van Villa Pardoes. De hele maand september staat de Bresser in het  teken van donaties aan Villa Pardoes! Per particuliere of zakelijke verhuizingen doneren wij €10,- aan Villa Pardoes.

Wat is Villa Pardoes?

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor familie die droomt van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Villa Pardoes week

In september 2020 zal Villa Pardoes een hele week ‘kleur geven’ tijdens de tweede editie van de Villa Pardoes Week. Van 18 t/m 25 september bundelen we de krachten van onze (zakelijke) relaties zodat zoveel mogelijk gezinnen van een onbezorgde vakantiebeleving kunnen genieten bij Villa Pardoes.

Geen week maar de gehele maand september!

De Bresser wil graag haar steentje bijdragen door niet een week in september te doneren maar de gehele maand! Op deze manier hopen wij dat er aandacht gecreëerd wordt voor Villa Pardoes en willen we graag een mooi geld bedrag doneren aan Villa Pardoes zodat zij een onvergetelijke gratis vakantie kunnen bieden aan een ziek kind met het gehele gezin.

Particuliere donaties

Wil jij ook graag doneren? Dat kan! Scan de QR- code met je fotocamera, klik op de link en bepaal zelf hoeveel je wilt doneren! Wij zijn jou dankbaar!

Villa Pardoes Tikkkie - De Bresser

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte