exit menu bresser

Waarom verhuizen met een Erkende Verhuizer?

Je bent van plan om te gaan verhuizen met een verhuisbedrijf maar vindt het erg belangrijk dat je er nooit alleen voor komt te staan. Dankzij een Erkende Verhuizer kan je altijd rekenen op een professionele en veilige verhuizing! Maar wat houdt een Erkende Verhuizer nou precies in en wat zijn de voordelen?

Verhuisbedrijf inhuren

Als je een verhuisbedrijf inhuurt zijn de kosten een van de belangrijkste zaken. De prijs van een totale verhuizing is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren: de prijs van de verhuiswagens, de manuren van de verhuizers en de voorrijkosten. Als u de allerbeste kwaliteit wilt, bent u bij een Erkende Verhuizer aan het goede adres! Hier staat natuurlijk wel een prijs tegenover, maar die kan in elk geval niet op tegen de voordelen die de service biedt!

Wat zijn de voordelen?

Een Erkende Verhuizer biedt interessante voorwaarden, zo worden de voorwaarden toegelicht bij een verhuisopdracht, ook zijn deze online te vinden. Op deze manier worden eventuele geschillen goed afgehandeld maar worden problemen in de eerste plaats eenvoudig vermeden!

Verhuizingen zijn ook goed verzekerd! Een verhuizing wordt alleen uitgevoerd als er een garantie certificaat bij zit. Ook is het team van personeel opgeleid en gediplomeerd op deze manier is al het personeel een betrouwbaar verhuisteam voor jou!

Erkende Verhuizer

De Bresser Verhuizingen is een Erkende Verhuizer! Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring in verhuizingen groot en klein. U kunt uw verhuizing altijd volledig aan ons overlaten, zo hoeft u zelf niet de verhuisstress mee te dragen en regelen wij alles tot in de puntjes voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
U kan ons mailen naar  info@bresserbackup.webinet.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in met een van onze taxateurs.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte