exit menu bresser

Zakelijk verhuizen

Zakelijk verhuizen met de hulp van De Bresser

Bij zakelijk verhuizen komt net wat meer kijken dan bij een gewone verhuizing. Uw activiteiten stilleggen is namelijk geen optie. Tijd verliezen betekent namelijk ook uw klanten in de kou laten staan. Daarnaast is het belangrijk dat alles -van uw archief tot aan privacygevoelige informatie, apparatuur en meubilair- snel en vakkundig van A naar B wordt gebracht. De Bresser schiet u daarom graag te hulp. Wij zijn namelijk een professioneel verhuisbedrijf dat jaarlijks meer dan 100 zakelijke verhuizingen uitvoert. Hierdoor weten wij als geen ander uw verhuizing snel, efficiënt en vakkundig tot in de puntjes te organiseren.

Verhuizing zakelijke markt snel en goed geregeld

Bij de Bresser helpen we u bij een verhuizing zakelijke markt. Zowel bij een interne verhuizing als bij een verhuizing op lokaal, nationaal of internationaal niveau kunnen wij u helpen. Hierbij nemen we niet alleen de volledige verhuizing uit handen, we bieden u ook diverse extra diensten. Bijvoorbeeld de archiefopslag, beheer, handyman services en raamcontracten voor personeelsverhuizingen kunnen wij voor u verzorgen. Alles met als doel om de verhuizing zo snel mogelijk rond te maken. U zult immers staan te trappelen om uw activiteiten weer te kunnen hervatten en uw nieuwe pand in te wijden!

Zakelijke verhuizing op de planning?

Heeft u een zakelijke verhuizing op de planning staan? Neem dan direct contact op met De Bresser. Onze adviseur maakt graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u online direct vrijblijvend een offerte aanvragen of zelf berekenen hoeveel de verhuizing ongeveer gaat kosten. Als u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u ons natuurlijk altijd contacteren. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Naast dat wij u graag te woord staan, staat ons ervaren team klaar om uw zakelijke verhuizing snel en efficiënt te verzorgen.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte